Ponuda izleta

Kako bi što bolje upoznali naš kraj, pripremili smo za vas mnoštvo nezaboravnih jednodnevnih izleta.

Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera – izlet autobusom u predivan šumovit planinski kraj, kroz koji se niže 16 manjih i većih jezera kristalno modrozelene boje. Vodu dobivaju od brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima. Iznimnne prirodne ljepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune, kontrasti jesenjih boja, čarobni motivi zime, šume i planinski zrak bili su razlozi zbog kojih je kompleks Plitvičkih jezera proglašen nacionalnim parkom 1949. godine, a 1979. godine uvršten u UNESCO-vu listu prirodnih bogatstava.Ljepote parka upoznajete šetnjom po šumskim stazama i drvenim mostićima, vožnjom brodom po jezeru i panoramskom vožnjom elektrovlakom.

 Pošaljite nam upit

 

Venecija

Izlet autobusom i brodom u jedan od najljepših i najromantičnijih europskih gradova. Izlet Vam omogućava razgledavanje Trga Svetog Marka, pogled na Duždevu palaču, uživanje u predivnoj renesansnoj kulturi, te mogućnost kupovine jedinstvenog murano stakla.

 Pošaljite nam upit

 

Postojna

 
izlet autobusom u splet od 20 km čudesno nakapanih rovova, galerija i dvorana. Jama se obilazi vlakićem, a glavna atrakcija pored stalaktita i stalagnita je i endem - čovječja ribica (Proteus anguinus).

 Pošaljite nam upit

 

Rab

izlet brodom na otok s bogatom tradicijom turizma i burnom poviješću. Gradom dominiraju četiri zvonika, brojne crkve, samostani i palače. Osim toga grad Rab se ponosi prekrasnim parkom, koji se smatra jednim od najljepših na Mediteranu.

 Pošaljite nam upit

 

Krk tour

izlet autobusom, koji Vas upoznaje s ljepotama «zlatnog otoka» najvećeg hrvatskog otoka. Izlet počinje u marini Punat, odakle ćete se brodićem uputiti ka otočiću Košljun na kojem se nalazi Franjevački samostan  sagrađen na temeljima romanske vile u kojem se nalaze veoma vrijedna knjižnica i etnološki muzej. Slijedeći na redu je stari grad Krk gdjr žete moći vidjeti mnoštvo starih građevina među kojima prednjači katedralom. Izlet završava posjet Vrbnikui kušanjem vina u vinskom podrumu i to ne bilo kojeg vina već poznate Vrbnbičke žlahtine.

 Pošaljite nam upit

 

Istra Tour

 
izlet autobusom na najveći hrvatski poluotok s atraktivnom obalom i interesantnom unutrašnjosti. Istra se ponosi svojim brojnim povijenim I kulturnim spomenicima. Vidjet ćete srednjovjekovne gradove,  smještena na pitoreskim brežuljcima s kojih se pruža predivan pogled. Posjetit ćete turističke gradove Poreč, Rovinj i Pulu sa veličanstvenom Arenom, te nakon svih uzbuđenja uživati u mirnom seoskom ambijentu središnje Istre.

 Pošaljite nam upit

 

Canoe picnic

 
izlet autobusom u Gorski kotar u predivnu netaknutu prirodu. Ekološki čista rijeka Kupa  početna je točka s koje se kreće na ovu veliku avantutu. Po dolasku  iskusni instruktori upititi će vas prije polaska o osnovnim tehnikama kako biste sto više mogli uživati.  Na sredini toka rijeka napravit ćete pauzu za ruček, gdkje ćete uživati u domaćim specijalitetima tipičnim za ovo podneblje. Nakon toga slijedi nastavak  ove nezaboravne avanture.

 Pošaljite nam upit

 

Pored ovih izleta u neposrednoj blizini u khrugu od samo stotinjak kilometara možete posjetiti brojna prirodna bogatstva našeg kraja:

 
   
 • nacionalni park “Risnjak”

 •  
 • špilju “Vrelo” u Fužinama

 •  
 • špilju “Biserujku” na otoku Krku

 •  
 • Bijele i Samarske stijene

 •  
 • olimpijski centar Bjelolasicu

 •  
 • otoke Cres I Lošinj

 •  
 • stare utvrde u Senju i Driveniku….